Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων όπως διαβρωτικά, καθαριστικά και σάπωνες σε εξαιρετική ποιότητα και συμφέρουσες τιμές.
Ρωτήστε μας για οδηγίες/τρόπους χρήσης και συμβουλές για την εφαρμογή και λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΑ

RENEW SOOT REMOVER

Είναι ένα υπερλεπτόκοκκο (micronized) απορρυπαντικό για  καθαρισμό αντικειμένων και πέτρινων όψεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φυσική πέτρα, ασβεστόλιθο, μάρμαρο ή άλλα φυσικά υλικά κατασκευής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον αρχικό καθαρισμό σε περίπτωση πολύ βρώμικων ή λιπαρών επιφανειών. Απομακρύνει την αιθαλομίχλη, την ατμοσφαιρική βρωμιά, το λάδι, το λίπος καθώς και κόπρανα των πουλιών. Είναι ασφαλές για χρήση σε επιφάνειες ασβεστόλιθου, φυσικών λίθων, ψαμμίτη, εκτεθειμένο σκυρόδεμα, σφυρήλατο μάρμαρο, ακατέργαστο ή κατεργασμένο μάρμαρο,  πέτρα τύπου Ligurian, tuff και πυριτικά πετρώματα. Είναι ένα αλκαλικό προϊόν, έτοιμο προς χρήση. Λόγω του ιξώδους (gel) προσκολλάται εύκολα σε κάθετες επιφάνειες, παραμένοντας υγρό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν διεισδύει πολύ βαθιά στο υπόστρωμα, μειώνοντας έτσι σημαντικά την κατανάλωση προϊόντος και παρατείνοντας τον χρόνο χρήσης για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. ΣΥΣΚ. 1 ΛΙΤ.

RP 108

(pH: 8,3 ± 0,5) Είναι ένα  καθαριστικό, έτοιμο προς χρήση, για ευαίσθητους, λεπτούς και λειασμένους φυσικούς λίθους και φυσικούς σοβάδες. Η σύνθεσή του με ειδικούς γαλακτωματοποιητές και βιοδιασπώμενες δραστικές ουσίες μπορεί να δράσει για τον καθαρισμό οργανικών και μη οργανικών ρύπων χωρίς να επηρεάζει την εμφάνιση του υλικού. Εφαρμόζεται με βούρτσα και ο χρόνος δράσης του διαρκεί περίπου 15/30 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλένεται καλά με νερό υπό πίεση. ΣΥΣΚ. 5 ΛΙΤ.

ECO 7G

Οικολογικό προϊόν σε μορφή τζελ για αφαίρεση GRAFFITI.  Εφαρμόζεται σε φυσικές πέτρες κάθε φύσης, σε ιστορικά κτίρια και μνημεία, σε γυάλινες και πλαστικές επιφάνειες, ακόμη και σε βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες. Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση και εφαρμόζεται σε επιφάνειες απόλυτα στεγνές, με μαλακή βούρτσα με φυσικές ίνες και ρολό. Εφαρμόστε το προϊόν και αφήστε το να λειτουργήσει για τουλάχιστον 10 λεπτά σε μη απορροφητικές επιφάνειες, αυξάνοντας τον χρόνο επαφής μέχρι και 12 ώρες σε πορώδεις επιφάνειες και πολλαπλά στρώματα καθώς και σε επιφάνειες από γκράφιτι. ΣΥΣΚ. 5 ΛΙΤ.

SUPER REMOVER

Καθαριστικό τζελ στρωμάτων, βαφών και επιφανειών. Προορίζεται για όλες τις επιφάνειες τοίχων το οποίο περιέχει ένα μείγμα συγκεκριμένων διαλυτών που δρουν επιλεκτικά σε ανθεκτικά και παλαιά και συνθετικά στρώματα βαφών, επιτρέποντας εύκολη και γρήγορη απομάκρυνση, χωρίς αλλοίωση ή βλάβη της συνοχής των υποστρωμάτων. Η αφαίρεση των στρωμάτων βαφών διευκολύνεται από τη βέλτιστη δράση του προϊόντος, επιτρέποντας την εύκολη και γρήγορη απομάκρυνσή του με μεταλλική σπάτουλα. Εφαρμόζεται σε κάθε τύπο επιφανείας. Το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται σε τοίχους πρόσοψης χωρίς να εξατμίζεται ή να στάζει πάνω στο έδαφος. ΣΥΣΚ. 4 ΛΙΤ.

RIMOX GRAF A

Μονοφασικό, αρωματισμένο παχύρρευστο αφαιρετικό χρωμάτων και φινιρισμάτων (όπως τα εποξειδικά αστάρια, πολυουρεθάνη, αλκυδικά και άλλα). Δεν περιέχει χλωριωμένους διαλύτες, διαλύτες πετρελαίου, φαινόλες, χρώμιο, αμμωνία, αμινοξέα οργανικά/ανόργανα. Κατάλληλο για φυσική πέτρα, μάρμαρο, τερακότα, σκυρόδεμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κράματα αλουμινίου, χάλυβα, χυτοσίδηρο. ΣΥΣΚ. 1 ή 5 ΛΙΤ.

RIMOX PEN
Διαυγές υγρό για την απομάκρυνση των γκράφιτι από επιφάνειες όπως μάρμαρο, κεραμικά, γρανίτης, άβαφο αλουμίνιο. Αποτελεσματικό στην απομάκρυνση γκράφιτι και σημάνσεων από μαρκαδόρους, μελάνια και χρώματα από ευαίσθητες επιφάνειες που προσβάλλονται από φυσικούς διαλύτες. ΣΥΣΚ. 1 ή 5 ΛΙΤ.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

BIO T PLUS

Καθαριστικό απολυμαντικό (διαφανές) και προστατευτικό εξάλειψης μικροοργανισμών κατάλληλο για φυσικές πέτρες και σοβάδες. Εφαρµόζεται σε επιφάνειες όπου υπάρχουν στρώµατα µε ένα σηµαντικό πάχος µικροοργανιςµών είναι απαραίτητο, εκ των προτέρων, να πλένετε η επιφάνεια µε νερό υπό πίεση, προκειµένου να απόµακρυνθούν τα εξωτερικά στρώµατα για να υπάρξει καλύτερη διείσδυση του προϊόντος. ΣΥΣΚ. 1 ή 5 ΛΙΤ.

IDROSIL W  

Πολυσιλοξανική ρητίνη ως αδιάβροχη βαφή προστασίας επιφανειών. Έχει ισχυρό ελαστικό και διεισδυτικό αποτέλεσμα μειώνοντας  σημαντικά το πορώδες της επιφάνειαςΔιεισδύει στο υπόστρωμα, και επικαλύπτει ομοιόμορφα δημιουργώντας μια αδιάβροχή προστασία από κάθε περιβαλλοντικά παράγοντα. Είναι κατάλληλη για μάρμαρο, πέτρα, λείες επιφάνειες, σκυρόδεμα, προκατασκευασμένο τσιμέντο και για κάθε πλαστική και μεταλλική επίστρωση που απαιτεί εξαιρετική απωθητικότητα νερού και μείωση πορώδους.  ΣΥΣΚ. 1 ή 5 ΛΙΤ.

ANTISTAIN

Υλικό για την προστασία από graffiti και άλλες βρωμιές. Είναι φθοροπολυμερές με βάση το νερό, το οποίο επιτρέπει την διαπνοή και είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και στο νερό της βροχής. Είναι κατάλληλο για την προστασία επιφανειών από σοβά, σκυρόδεμα και ξύλο. Επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση του όταν αυτό απαιτηθεί. Ενδείκνυται για αγιογραφίες σε εξωτερικούς χώρους.  ΣΥΣΚ. 1 ή 5 ΛΙΤ.

KEMDRY B solution

Προϊόν προστασίας κατά των αλάτων, επιβραδύνοντας την αύξηση της υγρασίας και το σχηματισμό φθοριδίων και ανθρακικών υπολειμμάτων αλάτων στην επιφάνεια με αποτέλεσμα την αποφυγή της διόγκωσης των βαφών με βάση το νερό. Εφαρμόζεται σε επιφάνειες από πέτρα (φυσική ή τεχνητή), τσιμέντο και σκυρόδεμα και μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο ή ρολό. ΣΥΣΚ. 0,75 ΛΙΤ.

PROTEX GRAFFITI

Διαυγής επίστρωση κατασκευασμένη για προστασία τούβλων, μαρμάρου, φυσική πέτρα των προσόψεων των κτιρίων από γραπτά και γκράφιτι.  Αφαιρούνται με ευκολία με αλκαλικά απορρυπαντικά ή με αφαιρετικά χρωμάτων όπως το RIMOX GRAF A.Η επικάλυψη θα εμποδίσει τους ρύπους να εισέλθουν στους πόρους του οικοδομικού υλικού. ΣΥΣΚ. 1 ή 5 ΛΙΤ.

ANTIGRAF PERMANENT
Προϊόν πολυουρεθάνης δύο συστατικών με βάση το νερό, «χωρίς διαλύτες», για τη μόνιμη προστατευτική επεξεργασία της  φυσικής πέτρας, σκυροδέματος κ.λπ.. Εφαρμόζεται επίσης σε επιφάνειες ήδη βαμμένες  με χρώματα χαλαζία, πυριτικό ή ακρυλικό σιλοξάνιο, τσιμέντο ή ασβεστοκονίαμα. ΣΥΣΚ. 1 ή 5 ΛΙΤ.

ΣΑΠΩΝΕΣ-ΒΙΟΚΤΟΝΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

RENEW SOAP SOFT

Είναι ένα μη ιοντικό επιφανειοδραστικό διάλυμα με ουδέτερο pH και εξαιρετική υδατοδιαλυτότητα. Μειώνει την επιφανειακή τάση του υγρού στο οποίο προστίθεται, καθώς καθιστά το διάλυμα υπερ-ρευστό διευκολύνοντας τη διαδικασία διαλυτοποίησης. Εκτός από τις ιδιότητες ενός καθαριστικού που δρα έναντι των ρύπων, έχει και γαλακτωματοποιητική δράση έναντι των λιπιδίων, τα οποία  διαφορετικά δεν θα ήταν διαλυτά στο νερό. ενδείκνυται για τον καθαρισμό των λίθων και των επιφανειών βαφής και για την παρασκευή «λιπαρών» γαλακτωμάτων. ΣΥΣΚ. 1 ΛΙΤ.

RENEW SOAP STRONG

Είναι ένας συμπυκνωμένος επιφανειοδραστικός καθαριστικός παράγοντας με έντονα αλκαλικό ρΗ. Βιοαποικοδομήσιμα, χωρίς φωσφορικά και χωρίς ένζυμα, EDTA / NTA (νιτροοξικό οξύ) ή λευκαντικά χλωρίου, βακτηριοκτόνα. χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό γυαλιού, τερακότας και κεραμικών, λίθους, πλαστικά (όχι πολυανθρακικά), καουτσούκ, ξύλο, ανοξείδωτο ατσάλι και σιδηρούχα μέταλλα. Όντας αλκαλικό, δεν είναι κατάλληλο για μη σιδηρούχα μέταλλα (χαλκός και κράματα αυτού, αλουμίνιο και ψευδάργυρος) ή πολυανθρακικό για τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ουδέτερα επιφανειοδραστικά διαλύματα (δηλ. Re-New Soap Soft). Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση λιπαρών ουσιών (έλαια, γράσα σιλικόνης, ανθρακούχες ουσίες), φυσικές ρητίνες (π.χ. βερνίκια), ουσίες που σχηματίζουν μεμβράνη με βάση πρωτεΐνες (δηλ. Κόλλες), καθώς και σάκχαρα, κεριά, πίσσα και ανόργανες ενώσεις. Χρησιμοποιείται επίσης για την απολύμανση εργαστηριακών γυάλινων σκευών. ΣΥΣΚ. 1 ΛΙΤ.

RENEW SOOT REMOVER

Είναι ένα υπερλεπτόκοκκο (micronized) απορρυπαντικό (σάπωνας) για  καθαρισμό αντικειμένων και πέτρινων όψεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φυσική πέτρα, ασβεστόλιθο, μάρμαρο ή άλλα φυσικά υλικά κατασκευής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον αρχικό καθαρισμό σε περίπτωση πολύ βρώμικων ή λιπαρών επιφανειών. Απομακρύνει την αιθαλομίχλη, την ατμοσφαιρική βρωμιά, το λάδι, το λίπος καθώς και κόπρανα των πουλιών. Είναι ασφαλές για χρήση σε επιφάνειες ασβεστόλιθου, φυσικών λίθων, ψαμμίτη, εκτεθειμένο σκυρόδεμα, σφυρήλατο μάρμαρο, ακατέργαστο ή κατεργασμένο μάρμαρο,  πέτρα τύπου Ligurian, tuff και πυριτικά πετρώματα. Είναι ένα αλκαλικό προϊόν, έτοιμο προς χρήση. Λόγω του ιξώδους (gel) προσκολλάται εύκολα σε κάθετες επιφάνειες, παραμένοντας υγρό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν διεισδύει πολύ βαθιά στο υπόστρωμα, μειώνοντας έτσι σημαντικά την κατανάλωση προϊόντος και παρατείνοντας τον χρόνο χρήσης για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. ΣΥΣΚ. 1 ΛΙΤ.

RP 108

Καθαριστικό για ευαίσθητους ή/και λειασμένους λίθους. Με pH: 8,3 ± 0,5 είναι ένα  καθαριστικό, έτοιμο προς χρήση, για ευαίσθητους, λεπτούς και λειασμένους φυσικούς λίθους και φυσικούς σοβάδες. Η σύνθεσή του με ειδικούς γαλακτωματοποιητές και βιοδιασπώμενες δραστικές ουσίες μπορεί να δράσει για τον καθαρισμό οργανικών και μη οργανικών ρύπων χωρίς να επηρεάζει την εμφάνιση του υλικού. Εφαρμόζεται με βούρτσα και ο χρόνος δράσης του διαρκεί περίπου 15/30 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλένεται καλά με νερό υπό πίεση. ΣΥΣΚ. 5 ΛΙΤ.

BIO T PLUS

Καθαριστικό απολυμαντικό (διαφανές) και προστατευτικό εξάλειψης μικροοργανισμών κατάλληλο για φυσικές πέτρες και σοβάδες. Εφαρµόζεται σε επιφάνειες όπου υπάρχουν στρώµατα µε ένα σηµαντικό πάχος µικροοργανισµών είναι απαραίτητο, εκ των προτέρων, να πλένετε η επιφάνεια µε νερό υπό πίεση, προκειµένου να αποµακρυνθούν τα εξωτερικά στρώµατα για να υπάρξει καλύτερη διείσδυση του προϊόντος. ΣΥΣΚ. 1 ή 5 ΛΙΤ.