Εδώ θα βρείτε χημικά προϊόντα, διαλύτες, αντιδραστήρια, φυσικές και συνθετικές ρητίνες, ζωικές και φυτικές κόλλες και συγκολλητικά.
Για περισσότερα προϊόντα επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΙΑΛΥΤΕΣ

ΑΚΕΤΟΝΗ 99,5%

ΑΙΘΑΝΟΛΗ ΜΕΤΟΥΣΙΟΜΕΝΗ  99,5%

ΑΙΘΑΝΟΛΗ ΜΕΤΟΥΣΙΟΜΕΝΗ  96,6%  

WHITE SPIRIT

WHITE SPIRIT ΑΟΣΜΟ

ΔΙΜΕΘΥΛΦΟΡΜΑΜΙΔΙΟ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ

ΟΞΙΝΟ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ

ΟΞΙΝΟ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΜΜΩΝΙΟ

EDTA 2NA

ΜΕΘΥΛΟΚΥΤΤΑΡΙΝΗ

ΑΜΜΩΝΙΑ

ΓΛΥΚΟΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ

ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ

ΡΗΤΙΝΕΣ

1.ΦΥΣΙΚΕΣ

 ΨΑΡΟΚΟΛΛΑ, ΚΟΥΝΕΛΟΚΟΛΛΑ, ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΜΜΙ, ΡΗΤΙΝΗ ΔΑΜΑΡΗΣ, ΓΟΜΑΛΑΚΑ

2.ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ

HYDROGROUND ACRYLIC 100

Καθαρό ακρυλικό διάλυμα, χωρίς τοξικούς διαλύτες και με εξαιρετικά μικρή κοκκομετρία, χωρίς APEO. Έχει σχεδιαστεί ως ένα γαλάκτωμα υψηλής απόδοσης για επίστρωση, επικάλυψη και στερέωση επιφανειών και υποστρωμάτων.  Επίσης, είναι κατάλληλο για τη στερέωση αποκολλημένων στρωμάτων αγιογραφιών και  για  λεπτές χρωματικές διαφάνειες από ματ έως ημι-γυαλιστερές. ΣΥΣΚ. 5 ή 10 ΛΙΤ.

PRIMAL CM-330 DA

Ακρυλικό πολυμερές γαλάκτωμα ως πρόσμικτο σε κονιάματα με βάση το τσιμέντο με σκοπό την ενίσχυση της πρόσφυσης, αντοχής και επίδρασης περιβαλλοντικών παραγόντων.

PRIMAL SF-016

Καθαρό ακρυλικό πολυμερές για εσωτερικά και εξωτερικά χρώματα.

ISOACRYL

Ακρυλικό συμπολυμερές για εσωτερικές και εξωτερικές, νέες και βαμμένες επιφάνειες. Αποτελείται από ρητίνες, των οποίων τα σωματίδια έχουν διάμετρο μικρότερη από 0,1 micron. Διεισδύει  στους πόρους της τοιχοποιίας, σχηματίζοντας, μετά την ξήρανση, μια σκληρή και ανθεκτική μεμβράνη, η οποία σταματάει τη διαδικασία συρρίκνωσης και αναστέλλει το ξεφλούδισμα του γύψου, λόγω της φυσικής γήρανσης ενώ εξουδετερώνει την αλκαλικότητα του σκυροδέματος.

PARALOID B72

Θερμοπλαστική ακρυλική ρητίνη μοναδική στο ότι διαθέτει υψηλή ανοχή για αιθανόλη και σε εφαρμογές που δεν είναι ανθεκτικές στις ισχυρές διαλύτες.

PARALOID B67

Θερμοπλαστική ακρυλική ρητίνη είναι ιδιαίτερα συμβατή με αλκυδικά μεσαίου και μεγάλου ελαίου, στεγνωτικά έλαια και βερνίκια ελαιώδους με εξαιρετική αντοχή στο νερό.

ACRYLCONS MEA

Εξαιρετικά ομοιογενής ρητίνη με υψηλό βαθμό διείσδυσης, με βέλτιστη πρόσφυση και εξαιρετική επίστρωση. Να χρησιμοποιείται σε ασβεστολιθικές και όχι συνεκτικές επιφάνειες. Προορίζεται για όλες τις απορροφητικές ορυκτές επιφάνειες όπως σοβάς, τσιμέντο,  γύψος  και  πέτρινα αντικείμενα.

CONSOLIDA NANO

Προϊόν ενοποίησης ληθών. Υδατικό διάλυµα νάνο-πυριτίου για την ενοποίηση φυσικών πετρών, τούβλων µε μεγάλη αντοχή σε υπεριώδεις. Εφαρµόζεται σε φυσικές πέτρες, τούβλα και ανόργανα απορροφητικά υποστρώµατα. Το προϊόν πρέπει να αραιώνεται σε νερό σε αναλογία 1:3 ή σύµφωνα µε την κατάσταση της επιφάνειας. ΣΥΣΚ. 5 ΛΙΤ.

BIO RIPC30

Υδροαπωθητικό σταθεροποιητικό και προστατευτικό προϊόν με βάση το πυριτικό αιθύλιο, σιλοξάνια και ειδικά βιοκτόνα κατά της ανάπτυξης αλλοιωγόνων μικροοργανισμών, σε μίγμα διαλύτη για φυσικούς λίθους και απορροφητικές επιφάνειες κατασκευών. Το συστατικό σιλοξάνης έχει σημαντική υδατοαπωθητική δράση, καθώς και τη λειτουργία της γέφυρας μεταξύ ασβεστολιθικών μορίων και πυριτικού αιθυλεστέρα. Το BIO R-IPC 30 δεν αλλάζει τη διαπνοή του υποστρώματος και δεν μειώνει τη διαπερατότητα των υδρατμών, δεν αλλάζει τη χρωματική όψη των κατεργασμένων υλικών και έχει υψηλή αντοχή στις ακτίνες UV.  ΣΥΣΚ. 5 ΛΙΤ.

ACRYLMAT

Προστατευτική σταθεροποίηση φλοιού για εσωτερικές επενδύσεις και τοιχογραφίες, υδρο-αλκοολικό διάλυμα συμπολυμερούς μεθακρυλικού μεθυλεστέρα με καλή ικανότητα διείσδυσης και πολύ χαμηλό ξηρό υπόλειμμα, το φιλμ που δημιουργείται έχει υψηλή αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες και  στη φλόγα.  ΣΥΣΚ. 5 ΛΙΤ

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΣ

ARMOFIX MTX

Θιξοτροπική εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών σε μορφή gel μέσου ιξώδους το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής (περιβαλλοντικές συνθήκες θερμοκρασίας). Χρησιμοποιείται για την επικόλληση και τον εμποτισμό των ινών. Είναι κατάλληλη για εφαρμογή σε υφάσματα και πλέγματα από ίνες άνθρακα, υάλου και αραμιδίου. ΣΥΣΚ. 5 ή 10 ΛΙΤ.

EPOSTUC

Εποξειδικός στόκος με τροποποιημένες πολυαμιδικές εποξειδικές ρητίνες και αδρανή υλικά με υψηλή ισχύ πληρώσεως. Δεν υφίσταται συστολή όγκου μεταξύ της υγρής και της ξηρής φάσης. Εύκολο στην εφαρμογή. Είναι σκληρό ελαστικό, με κλειστούς πόρους, μπορεί να λειανθεί εύκολα είτε ξηρό είτε υγρό, τόσο χειροκίνητα όσο και μηχανικά. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία, σκυρόδεμα, σίδηρο, γαλβανισμένο σίδερο, ξύλινες επιφάνειες. Συνιστάται για ηλεκτρικές καμπίνες, ψυκτικούς θαλάμους, μεταλλικές μονάδες αποθήκευσης, επισκευές δεξαμενών που περιέχουν νερό, όξινα ή βασικά διαλύματα, δεξαμενές, κάδους αποθήκευσης. ΣΥΣΚ. 1 ΚΙΛΟ.

LASCAUX ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ-ΡΗΤΙΝΕΣ –ΣΥΓΚΟΛΗΤΙΚΑ- ΒΕΡΝΙΚΙΑ

Τα συγκολλητικά και τα βερνίκια Lascaux χρησιμοποιούνται στην τέχνη και τη διακόσμηση και πληρούν τα πρότυπα επαγγελματικής αποκατάστασης και συντήρησης έργων τέχνης και αρχαιοτήτων. Διακρίνονται για τις ιδιότητες πρόσφυσης, την ελαστικότητά τους και την αντοχή στο χρόνο και το κιτρίνισμα.

ΚΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Κόλλες γενικής χρήσης θερμοπλαστικές, υψηλού και χαμηλού ιξώδους κατάλληλες για συγκόλληση γυαλιού, μετάλλου, κεραμικών πορσελάνης, ξύλου, πλαστικού, χαρτιού, χαρτονιού, υφάσματος.